Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa. Vaalissa äänestetään henkilöä, mutta valinta tehdään vertailuluvun perusteella. Kunkin listan eniten ääniä saanut saa vertailuluvukseen koko oman listansa yhteenlasketun äänimäärän, toiseksi eniten ääniä saanut puolet, kolmanneksi tullut kolmasosan jne. Puolueet valitsevat muut luottamushenkilöt usein yhtenä perusteena heidän vaaleissa saamansa äänimäärä. Äänestämällä ehdokasta, joka on listalla, jossa on fasisteja, natseja tai rasisteja, tuet fasistin, natsin tai rasistin pääsyä kuntasi kunnanvaltuustoon. Älä äänestä fasistia, natsia tai rasistia! Älä äänestä ketään, joka on fasistin, natsin tai rasistin kanssa samalla listalla!

2012/09/08

Heidi Kuittinen, Kirkkonummi, PS

Ei tiettävästi yhteyksiä äärioikeistolaisiin ryhmiin. Esitellyt julkisesti teorioitaan "talmudistijuutalaisten" salaisista pyrkimyksistä "maailmanherruuteen".

Heidi Kuittisen kunnallisvaaliteemat US:n blogissa
 

Lisää Heidi Kuittisesta toisaalla

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne täysikokoisina.
Ylläolevissa kuvakaappauksissa Heidi Kuittinen keskustelee sionistien maailmanlaajuisesta salaliitosta Jussi Siitarisen julkisella Facebook-seinällä. Jussi Siitarinen on Kokkolan kunnallisvaaliehdokas Suomen kansan sinivalkoisten listoilla.
Allaolevaan kuvakaappaukseen, joka on US-Puheenvuoron julkisesta keskustelusta, on jätetty muiden keskusteluun osallistuneiden kommentteja paikalleen, koska ne antavat Kuittisen kommentille oikean kontekstin.