Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa. Vaalissa äänestetään henkilöä, mutta valinta tehdään vertailuluvun perusteella. Kunkin listan eniten ääniä saanut saa vertailuluvukseen koko oman listansa yhteenlasketun äänimäärän, toiseksi eniten ääniä saanut puolet, kolmanneksi tullut kolmasosan jne. Puolueet valitsevat muut luottamushenkilöt usein yhtenä perusteena heidän vaaleissa saamansa äänimäärä. Äänestämällä ehdokasta, joka on listalla, jossa on fasisteja, natseja tai rasisteja, tuet fasistin, natsin tai rasistin pääsyä kuntasi kunnanvaltuustoon. Älä äänestä fasistia, natsia tai rasistia! Älä äänestä ketään, joka on fasistin, natsin tai rasistin kanssa samalla listalla!

2012/09/29

Reija Hirn-Brazhevsky, Savonlinna, PS

Reija Hirn-Brazhevsky käyttää nimestään myös muotoja Reija Hirn-Brazewski ja Reija Hirn. Hän kommentoi Uuden Suomen Puheenvuorossa Jari-Petri Heinon blogikirjoitusta (koko blogi poistettiin myöhemmin):

On se vaan kummallista, että tuollaisille vääräuskoisille musulmaanikoirille annetaan lupa kokoontua kadulle rähisemään. Missä oli poliisi? Eikö ole jo aika lähettää riidankylväjät takaisin isiensä maille. (8.3.2012 12:44 Reija Hirn)
Ja mikä osa kommentistani on mauton? En loukkaa varmaan ketään jos sanon asian niin kuin se on. Islamilla ei yksinkertaisesti ole mitään tekemistä Suomessa. Musulmaaneilla on hallussaan riittävästi maita, joissa ne voivat toteuttaa sairaita periaatteitaan, meillä niitä ei tarvita. (8.3.2012 16:28 Reija Hirn)

Hirn-Brazhevsky kommentoi James Hirvisaaren Facebook-profiilissa 25.5.2012, 5.6.2012 ja 27.8.2012 (klikkaa kuvia nähdäksesi ne täysikokoisina):

Hirn-Brazhevsky ilmaisee julkisesti tukeaan Finnish Defence League (FDL) -ryhmälle YLE:n Silminnäkijä-ohjelman Facebook-sivulla: "Jos kansanedustajat olisivat täyspäisiä, jokaikinen kannattaisi FDL:ää." (11.5.2012)

Reija Hirn-Brazhevsky kommentoi Finnish Defence Leaguen (FDL) Facebook-ryhmässä Kouvolan Sanomien uutista kaupunkiin suunnitteilla olevasta moskeijasta 2.8.2012: "Nyt nimiä keräämään siellä ja valitusta tekemään. Ei Suomessa tarvitse sietää moskeijoita." Mimosa de Danannin huomautettua uskonnonvapaudesta Hirn-Brazhevsky vastasi: "Minusta musujen oikeuksia pitäisi kaventaa ja muutenkin valvoa tarkasti niiden puuhia, koska islam on enempi poliittinen kuin uskonnollinen aate." (Facebook, FDL 2. elokuuta 2012.)

Kun Marko Kivelä kirjoittaa Uuden Suomen blogissa aiheesta "Yksilöiden aseistautuminen on uhka yhteiskunnan turvallisuudelle" 1.6.2012, Hirn-Brazhevsky kommentoi:

Minusta Suomi sijaitsee aika ikävästi EU-diktatuurin ja Venäjän välissä ja siksi meidän pitäisi pitää huolta vahvasta aseistuksesta sekä valtiolla että yksityisillä ihmisillä. Lisäksi pitäisi perustaa kodinturvajoukot joka kylään. (1.6.2012 11:38 Reija Hirn-Brazewski)

Uusi Suomi 18.6.2012:

US-Puheenvuoro 29.5.2012:

Lisäksi pitää alkaa vakavasti keskustella siitä, miten jo maahan luikerrelleista islaminuskoisista päästäisi eroon vähimmällä metelillä. (29.5.2012 16:41 Reija Hirn-Brazewski.)

12.6.2012 Hirn-Brazhevsky kommentoi Tuulikki Ukkolan Puheenvuoro-blogia seruaavasti:

Muuten hyvä ja tervejärkinen kirjoitus, mutta pariin kohtaan puuttuisin.halla-ahon kirjoitukset eivät ole rasistisia. Jos hän arvostelee islamia, se ei ole rasismia. Jokaisen kirjoitustaitoisen suomalaisen velvollisuus on tuoda esiin raaka totuus islamista, että voisimme tehdä oikeat ratkaisut menettelystä sen suhteen.

Somalit ovat ihmisenä arvokkaita omassa maassaan, mutta mikä ihmeen idea oli alkaa rahdata niitä Suomeen tuhatmäärin? Totuushan on, ettei Suomi tarvitse somaleja mihinkään. Missään muuten ei ole tuotu esiin niiden somalien nimiä, jotka ovat rasistisesti loukkaantuneet Halla-ahon kirjoituksista, miksi?

Jokaisella on luonnollisesti oikeus arvostella saamaansa tuomiota, varsinkin jos se on epäoikeudenmukainen, kuten Halla-ahon tapauksessa. On totta, että Suomen ilmapiiri on muuttunut hyvin ahdistavaksi, mistä sitten johtunee. Taitaa olla vielä tsaarinajan peruja, että aina pitää mielistellä, nöyristellä ja olla rähmällään jonkun edessä. Tänä päivänä se on islam- tuo äärimmäisen raaka ja väkivaltainen aate.

(12.6.2012 23:28 Reija Hirn-Brazewski.)

Päivitys 30.9.2012

Kaksi Reija Hirn-Brazhevskyn kommenttia Marko Kivelän blogitekstiin "Mikä niissä Perussuomalaisissa niin viehättää?" (6.11.2011):

Arvostan isänmaallisuutta ja suomalaisuutta, vastustan EU:ta,pölhöglobalismia ja Suomen neekeröimistä ja islamisaatiota. (6.11.2011 23:46 Reija Hirn)
Mitä tulee Suomen neekeröimiseen ja islamisaatioon, tulevaisuus näyttää, että olin oikeassa. (7.11.2011 15:49 Reija Hirn)
Kerropa, mikä siinä on sairasta jos asia sanotaan niin kuin se on? Suomea ollaan hajottamassa tuomalla tänne neekereitä ja islamilaisia järjestelmällisesti. Ota asiasta selvää. Toiminta on EU:sta johdettua. Ei Suomi tarvitse esim. somaleja mihinkään. (7.11.2011 20:17 Reija Hirn)