Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa. Vaalissa äänestetään henkilöä, mutta valinta tehdään vertailuluvun perusteella. Kunkin listan eniten ääniä saanut saa vertailuluvukseen koko oman listansa yhteenlasketun äänimäärän, toiseksi eniten ääniä saanut puolet, kolmanneksi tullut kolmasosan jne. Puolueet valitsevat muut luottamushenkilöt usein yhtenä perusteena heidän vaaleissa saamansa äänimäärä. Äänestämällä ehdokasta, joka on listalla, jossa on fasisteja, natseja tai rasisteja, tuet fasistin, natsin tai rasistin pääsyä kuntasi kunnanvaltuustoon. Älä äänestä fasistia, natsia tai rasistia! Älä äänestä ketään, joka on fasistin, natsin tai rasistin kanssa samalla listalla!

2012/09/14

Petri Pulkkanen, PS, Espoo

Päivitetty 19.10.2012

Petri Pulkkanen on esiintynyt Finnish Defence League (FDL) -liikkeen sivuilla aloitteellisena keskustelijana, mm. seuraavanlaisen pyynnön esittäen: "Ich will, haluan ratkaisua loputtomaan kysymykseemme...ehdotuksia veljet ja siskot?"

Uuden Suomen Puheenvuoron kommenttiosioon Pulkkanen on kirjoittanut mm. tällaista:

"Kaipaisin enemmän reippaampia otteita poliisille, eli kyseisessä tilanteessa olisi pitänyt lyödä tuo huumehörhö tajuttomaksi, jotta hänet olisi saanut helpommin poliisiauton kyytiin."

"Tervemenoa vaan Suomesta pois ja heti!
Sinun kaltaisesi idealistit ovat pitkälti aiheuttaneet kaikki nykypäivinä vallitsevat ongelmat, kuten holtittoman maahanmuuton, rikollisten hyysäämisen jopa niin että näillä on paremmat oltavat vankiloissa kuin kunnollisilla suomalaisilla työttömillä, rähmällään olon ja mielistelyn eurokriisissä velkaannuttamalla Suomi perin pohjin jne. Kaikki liberaalit yms kukkahattutädit pois Suomesta ja heti!"

Petri Pulkkasen kotisivut.

Klikkaamalla kuvia saat ne isommaksi.
Päivitys 30.9.2012

Petri Pulkkanen ryhtyi illalla 29.9. häiriköimään toisen Puheenvuoro-blogistin tekstin kommenteissa seuraavaan tapaan:

Koska kyseessä oli kirjoitus, jossa oivaltavasti kyseenalaistettiin islamilaiseen maailmaan liittyviä spekulaatioita, väkisinkin tulee mieleen että Pulkkasen raivoaminen liittyy tähän Kunnollisvaalit-blogiin. Olisiko Pulkkanen epäillyt kyseisen kirjoittajan olevan yksi kunnollisuuden vaalijoista?


Vielä muutama esimerkki Pulkkasen kuohahtelevasta temperamentista ja äärioikeistosympatioista (huomaa sanat kansallissosialistisesta IKL:sta):

Lopuksi vielä, kertauksen vuoksi, "loputon kysymys":

Päivitys 19.10.2012

Pulkkanen kommentoi Kai Haaviston bloggausta 19.10.2012: