Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa. Vaalissa äänestetään henkilöä, mutta valinta tehdään vertailuluvun perusteella. Kunkin listan eniten ääniä saanut saa vertailuluvukseen koko oman listansa yhteenlasketun äänimäärän, toiseksi eniten ääniä saanut puolet, kolmanneksi tullut kolmasosan jne. Puolueet valitsevat muut luottamushenkilöt usein yhtenä perusteena heidän vaaleissa saamansa äänimäärä. Äänestämällä ehdokasta, joka on listalla, jossa on fasisteja, natseja tai rasisteja, tuet fasistin, natsin tai rasistin pääsyä kuntasi kunnanvaltuustoon. Älä äänestä fasistia, natsia tai rasistia! Älä äänestä ketään, joka on fasistin, natsin tai rasistin kanssa samalla listalla!

2012/10/01

Kimmo Veijalainen, Helsinki, PS

Kimmo Veijalainen kuuluu Suomen Sisuun ja on FDL-sivun tykkääjä . Hän on Perussuomalaisten ehdokkaana Helsingissä. Klikkaa kuvia nähdäksesi ne täysikokoisina.

Päivitys 4.10.2012


25. tammikuuta Veijalainen kertoo "koristelleensa asekaappiaan"…

Samaan aikaan toisaalla: kansanedustaja Olli Immonen kritisoi aselupakäytäntöjen tiukentamista (US Puheenvuoro 4.10.2012)…

21.7.2011 Veijalainen jakaa Taloussanomien uutisen, jossa kerrotaan miten "Helsinki taistelee vuokra-asunnoillaan sosiaalista eriytymistä vastaan" ja Seinäjoella tapahtuneesta pahoinpitelystä kertovan uutisen (HS 20.7.2011):

Alla vielä kolme kuvakaappausta heinäkuulta 2011, joissa Veijalainen mm. kyseenalaistaa natsien kuvaamisen "mörköinä":