Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa. Vaalissa äänestetään henkilöä, mutta valinta tehdään vertailuluvun perusteella. Kunkin listan eniten ääniä saanut saa vertailuluvukseen koko oman listansa yhteenlasketun äänimäärän, toiseksi eniten ääniä saanut puolet, kolmanneksi tullut kolmasosan jne. Puolueet valitsevat muut luottamushenkilöt usein yhtenä perusteena heidän vaaleissa saamansa äänimäärä. Äänestämällä ehdokasta, joka on listalla, jossa on fasisteja, natseja tai rasisteja, tuet fasistin, natsin tai rasistin pääsyä kuntasi kunnanvaltuustoon. Älä äänestä fasistia, natsia tai rasistia! Älä äänestä ketään, joka on fasistin, natsin tai rasistin kanssa samalla listalla!

2012/10/14

Veli-Pekka Kortelainen, Oulu, PS

Eduskunta-avustajanakin toiminut Veli-Pekka Kortelainen on ehdolla Oulussa perussuomalaisten listalla. Hän on "nuiva" Jussi Halla-ahon kannattaja ja aktiivinen hommaforumilainen. Päivitys: Kunnollisvaalit-blogille 15.10.2012 lähettämässään sähköpostissa hän kiistää olevansa Suomen Sisun jäsen. Samassa viestissään Kortelainen myös kiittää saamastaan näyttävästä huomiosta, vaikka on "vain oululainen rivivaravaltuutettu". Hän uskoo että "kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta" (ks. tästä m. ex-perussuomalainen Jouni Viitanen) ja tähän periaatteeseen viitaten hän toteaa myös: "Me persut nimittäin käytämme teidän sivustoamme [sic] omaan vaalimainontaamme". Edelleen, blogissa on myös jäänyt hänen mukaansa huomioimatta, suoraan lainaten, "hämäräperäinen trollaamiseni eri foorumneilla sekä ilmeinen viehtymykseni salaliittoteorioihin ;P". Noin, siinäpä päivitys, mennään asiaan:

Tupa / Vs: Suuri Tri. Halla-ahon eurovaalipäätostä koskeva keskitysketju

27.04.2009, 22:30:22

Jussi Halla-aho teki viisaan päätöksen, juuri sellaisen kuin olin toivonutkin. Kiitos Jussi vastuullisesta otteesta.

Ensi EK-vaaleissa Hallis eduskuntaan.

Viiden vuoden päästä PS:ssa on sukupolvenvaihdos, ja käytännössä puolue siirtyy ns. DFP/Freiheitparti/Fremmskrittparti-linjalle nuorten astuessa remmiin. Rivien hajoaminen nyt olisi ollut katastrofi maahanmuuttokriittiselle liikkeelle.

Onneksi Jussi valitsi viisaasti.

"DFP/Freiheitparti/Fremmskrittparti"-kombinaatiolla Kortelainen tarkoittanee Tanskan kansanpuoletta (Dansk Folkeparti, DF), Itävallan vapauspuoluetta (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) ja Norjan edistyspuoluetta (Fremskrittpartiet, FrP). Näiden osalta, ks. Kunnollisvaalit-blogin Timo Soinia koskeva artikkeli.

25.2.2010 nimimerkki Turjalainen eli V-P Kortelainen mietiskeli poliittisen muutoksen tarvetta tähän tyyliin:

Eläkeikää odotellessa..

Tämän vuoksi lausun täysin vakavissani seuraavan ennusteen:

Jos ensi vaalit ja sitä seuraava hallituskausi eivät tuo meneillään olevaan Suomen kansan riistämiseen muutosta, niin alkavan vuosikymmenen loppupuolta kohti tultaessa kansa ei enää käy äänestämässä äänestyspaikoilla, vaan mieluummin vaikka talojen katoilta. Silloin jokaisella on yhtä monta vaikuttavaa ääntä, kuin hänellä on ammuksia mukanaan...

Aiemmin Kortelainen tuskaili Hommaforumilta poistetussa, mutta Todorgissa säilytetyssä kommentissa näin:

Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset

Reply #19 on: December 08, 2011, 11:28:57 AM

"Turjalainen" valmistautuu hirttäjäisiin...

Quote from: Turjalainen

Alkaa meno olla siinä pisteessä että pitänee alkaa hankkimaan ajoissa lankkua ja köyttä, vielä kun on varaa.

On sitten valmiiksi tarvikkeet kun rytinän myötä aletaan pystyttämään hirttolavaa senaatintorille.

Suomen kansan pinna on pitkä, mutta ei loputon. Tämä olisi SixPackin hyvä muistaa.

Nimimerkillä: "Positiivisin terveisin"

Homovastaisuus tulee usein esille Kortelaisen kirjoituksissa. Ote Kortelaisen kirjoituksesta US Puheenvuorossa:

Homo homini homo est

http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/47574-homo-homini-homo-est

[...]

Onko ihminen siis ihmiselle homo?

Kaiken edellä kuvatun valossa voin vain todeta, että olen iloinen, että on olemassa vielä konservatiivinen, terve, vastavoima tälle vouhotukselle, ja taivaan kiitos Persuista ja Kristillisdemokraateista. Sillä niin kauan kuin terve konservatiivinen vastavoima on olemassa, ei tarvitse pelätä ääriliikkeiden ottavan ns. genreä haltuunsa.

Ääriliikkeistä puheen ollen, tiedättekö, mikä oli koko 1900-luvun poliittisesti kaikkein merkittävin, vaikutusvaltaisin, ja aikaansaavin homojen emansipaatioliikehdintä?

Ehei, on kyse ei ole mistään San Fransiscon hipeistä, vaan porukasta nimeltä Sturmabteilung eli natsipuolueen SA-joukot. Tämä militaristinen homoliike raivasi väkivallalla vastustajat, erityisesti vasemmiston, tieltään, ja nosti natsit valtaan, ja siten johdatti maailman toistaiseksi verisimpään sotaan.

Luonnollisestikaan nykyinen, hippiromantiikkaan ja pinkkeihin kalsareihin pukeutunut, homoseksuaalien emansipaatioliike ei halua muistella edeltäjäänsä. En kuitenkaan usko, että mikäli tämä vähemmistö pääsisi yhteiskunnassa dominoivaan asemaan, jälki olisi yhtään SA:n riehuntaa kauniimpaa tai rakentavampaa. Senverta fanaattista sakkia osa SeTa:nkin piireissä vaikuttavista tahoista on.

Nobelin rauhanpalkintoa käsitellyt tuore kirjoitus poistettiin US Puheenvuorosta. Alla Googlen välimuistista poimittu teksti, jonka kirjoittaja julkaisi myös omassa blogissaan.

Adolf Hitler sai Nobelin rauhanpalkinnon

12.10.2012 15:38

Veli-Pekka Kortelainen

ILTA-JORMA | OSLO

Saksan Valtakunnanjohtaja Adolf Hitler on saanut postuumisti Nobelin rauhanpalkinnon. Norjan parlamentti julkisti tänään keskipäivällä rauhanpalkinnon Oslossa. Palkinnon perusteina on Natsien Hitlerin johdolla suunnitteleman EU:n aikaansaama rauhan aika Eurooppaan toisen maailmansodan jälkeen.

– Halusimme talouskriisin keskellä korostaa tätä natsien tärkeintä tärkeintä saavutusta: Euroopan Unionia, Nobel-komitea perustelee päätöstään.

Palkinnon taustalla on Saksan ja Ranskan sotaisa historia, joka on vaikuttanut koko maanosan kehittymiseen. 1800- ja 1900-luvuilla maat kävivät useita verisiä ja tuhoisia sotia. Molemmat maailmansodat ovat liittyneet keskeisesti näiden kahden maan välisiin kiistoihin.

Vaikka Euroopan rauhan ovat oikeasti taanneet kahden ei-eurooppalaisen supervallan ydinaseet  ja pelko molemminpuolisesta täystuhosta eikä suinkaan maanosan yhdentyminen, niin Nobel komitea halusi palkita natsit onnistuneesti läpiviedystä projektista.

– EU on tehnyt välttämättömyydestä hyveen ja osoittanut ihailtavaa markkinointitaitoa ottaessaan kunnia rauhan säilymisestä supervalloilta ja näiden ydinasearsenaalilta, Nobel-komitea toteaa.

Vaikka EU oli jo suunnitelmissa ennen sotaa, niin suunnitelmia alettiin viimeistellä vasta sota aikana. 1942 Natsit liittolaisineen laativat suunnitelman, jonka nimi oli "Europäischer Wirtschaftsgemeinsaft". Tuolloin laadittiin yhteinen pöytäkija ja sopimuse yhteiseurooppalaisesta markkina-alueesta ja taloudellisesta yhteistyöstä Saksan, Ranskan Belgian, Hollannin, Espanjan, Tanskan, Norjan ja Italian kesken.

Toisen maailmansodan jälkeen tämä natsien suunnitelma kaivettiin salkun pohjilta ja 1954 perustettiin Euroopan Hiili- ja teräsyhteisö. Tähän vaikutti osaltaan se, että Eurooppa oli ulkoeurooppalaisten supervaltojen ylivallan alla puristuksissa ja eurooppalainen eliitti halusi integraatiota, ettei heidän intressinsä jäisi USA:n ja Neuvostoliiton jalkoihin.

Tästä syystä Euroopan unioni ja sen edeltäjät ovat pyrkineet sitomaan Saksan ja Ranskan toisiinsa poliittisesti ja taloudellisesti. Eliittinatsien tavoite on alusta asti ollut rakentaa yleiseuroopalainen eliitin johtama imperiumi. Projekti on markkinoitu kuitenkin rauhan takaajana. Tässä EU on Nobel-komitean mukaan onnistuttu.

– EU on onnistunut tekemään todeksi natsien hienot suunnitelmat Eurooppalaisesta talous- ja vapaakauppa-alueesta sekä poliittisesta unionista. EU on juuri sitä, mitä suunniteltiin vuonna -42 ja paljon enemmänkin, komitea kiittelee.

– Berliinin muurin murtuminen mahdollisti myös Itä-Euroopan maiden EU-jäsenyyden, mikä aloitti kokonaan uuden kauden eurooppalaisessa historiassa, komitea perustelee.

– Jako itään ja länteen on lähes kokonaan päättynyt; eliitin ylivalta on vahvistunut; monet eri kansat on onnistuneesti saatu osaksi samaa imperiumia.

Ensi vuonna jatkuva EU:n laajentuminen Balkanin niemimaalle on edesauttanut komitean mukaan suunnitelman etenemistä alueella 1990-luvun Jugoslavian hajoamissotien jälkeen.

– Balkanin kansojen alistaminen ja integrointi Imperiumiin jäikin sota-aikana pahasti kesken. Nyt siinä ollaan onnistumassa EU:n kautta, komitea kiittelee.

Myös jäsenneuvottelut Turkin kanssa ovat edistyneet.

– Eurooopan unioni on auttanut saattamaan natsien suunnitelmat täytäntön koko maanosassa, komitea perustelee.

Rauhanpalkinto jaetaan Alfred Nobelin testamentin pohjalta. Nobel-säätiö perustettiin 1895.

P.S. Kylmän sodan aikainen väite, että "Neuvostoliiton ydinohjukset rauhan ohjuksia" on uskottavampi ja todempi kuin väite EU:sta rauhan takaajana.

Hommaforumilla nimimerkillä Turjalainen:

Tupa / Vs: Intia ja Pakistan lähempänä sotaa

27.12.2008, 17:31:51

Ydinaseista puheenollen, on mielenkiintoista, että Islam nykymuodossaan on ainoa uskonto, jonka voi tuhota yhdellä ydinpommilla.

Jos laukaistaisiin yksi noin 25-50 megatonnin paukku Mekassa, paikalle jäisi vain halkaisijaltaan tuollainen 20 kilometrin kokoinen alue lasittunutta radioaktiivista autiomaata, jonne kukaan ei voisi mennä muutamaan vuosikymmeneen. Muslimit joutuisivat jättämään kokonaan väliin yhden Islamin viidestä tärkeimmästä pelastuksen edellytyksestä: pyhiinvaelluksen Mekkaan. Ne uskaliaat jotka yrittäisivät, kuolisivat säteilyyn yrittäessään, koska huulet saattaisivat palaa pois yritettäessä pussata radioaktiivista lasittunutta hiekkamassaa kraaterin pohjalla, jossa aikaisemmin sijaitsivat sittemmin kaasuna trobosfääriin ja atomeina ympäri Lähi-Itää levinneet Kaaban pyhäkkö ja sen kuuluisa musta kivi. Medinaan riittäisi ehkä pienempi, noin 5-15 Mgt:n paukku.

KABUUUUM!! :D

Tupa / Vs: 2009-04-05 Telegraph: Isoveli valvoo

14.04.2009, 09:47:41

Lontoo on muuttunut demografisesti 90- ja -00 -luvuilla ns. Ruskean vyöhykkeen (tai ruskean reiän) kaupungiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Lontoon City, jossa on ihan hemmetin kallista asua, on enimmäkseen valkoista aluetta, mutta keskusta siinä ympärillä enempi vähempi kahvin väristä. Alueellinen White Flight on vienyt perusbritit esikaupunkeihin.

Kylänraitti / Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista

04.06.2009, 11:17:02

En ole koko tähän homoadoptio-kysymykseen ottanut aiemmin julkista kantaa, koska oma kantani on hieman jyrkempi, ja olisisin ilmaissut sen Oinosen paikalla paljon jyrkemmin. Hauveleiden sijasta olisin ottanut kaiken populistisen kohuhyödyn irti, ja revitellyt puheilla koiria nussivista saastaisista sodomiiteista :D Sen jälkeen anteeksipyyntöä vaadittaessa, olisin pyytänyt anteeksi kaikilta koirilta heitä halventavaa vertaustani :D

Mutta no, totta toinen puoli.

Suositeltavaa luettavaa / Vs: Minun Suomeni on kansainvälinen -kampanja

22.09.2010, 10:45:06

Jotenkin tulee alitajunnasta mieleen sellainen stereotyyppinen trendihomo-hahmo, ja slogan vääntyy muotoon: "Minun suoleni on kansainvälinen" :(

Kuvakaappaukset US Puheenvuorosta poistetusta Hitler-kirjoituksesta ja "Homo homini…" -tekstistä (29.10.2010), joka on edelleen paikallaan 14.10.2012: